14. 3. 2016

 FUNKČNÍ ZÓNA JE TU PRO VÁS!!!!

14. 3. 2016
 Novinka ve Fitness Korzo
Fitbox(Hit4Fit) v uterý a ve středu. Přijďte ze sebe vymlátit negativní energii stres i včerejší pizzu. Těšíme se na Vás!
 
21. 10. 2013

POZOR POZOR!!! 

Akce - kruhové tréninky pro ženy teď v mnohem atraktivnějším čase 19:30 hodin a to každé úterý a čtvrtek!

Navíc při koupi pernamentky, která je pořád za velmi příznivou cenu 495,-, mají ženy vstup do posilovny zdarma!!!

 

 

GDPR

GDPR

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PODMÍNKY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ
Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je FITNESSWORLD.CZ s. r. o., Podolská 50, 147 00 Praha 4. (dále jen: „správce“).
Kontaktní údaje správce jsou adresa: Podolská 50, 147 00 Praha 4. email: info@fitnessworld.cz, telefon: +420 608 887 366
Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.
ZDROJE A KATEGORIE ZPRACOVÁVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.
III. ZÁKONNÝ DŮVOD A ÚČEL ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je:
plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
Účelem zpracování osobních údajů je
vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro spěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.
DOBA UCHOVÁVÁNÍ ÚDAJŮ
Správce uchovává osobní údaje
po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 15 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

PŘÍJEMCI OSOBNÍCH ÚDAJŮ (SUBDODAVATELÉ SPRÁVCE)
Příjemci osobních údajů jsou osoby
podílející se na dodání zboží (Zásilkovna, PPL),
zajišťující služby daňového poradenství (daňový poradce Ing. Dagmar Oravová). Zajišťující marketingové služby (Zdeneknovacek s. r. o.).
VAŠE PRÁVA
Za podmínek stanovených v GDPR máte
právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování
dle čl. 18 GDPR.
právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII. PODMÍNKY ZABEZPEČENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť zejména hesly, antivirovým programem a firewallem. Správce neuchovává žádná osobní data v listinné podobě, vyjma dat u kterých je archivační povinnost vyplývají ze zákona o účetnictví.
Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.
VIII. ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

KONTAKT:

Fitness Korzo

Dr. E. Beneše 5
787 01 Šumperk

TELEFON: 583 555 056

E - MAIL: fitness@fitnesskorzo.cz

FACEBOOK:

https://www.facebook.com/groups/298172758734/?fref=ts

 

OTEVÍRACÍ DOBA

PO 09:00 - 12:30; 13:30 - 21:00 hodin

ÚT 09:00 - 12:30; 13:30 - 21:00 hodin

ST 09:00 - 12:30; 13:30 - 21:00 hodin

ČT 09:00 - 12:30; 13:30 - 21:00 hodin

PÁ 09:00 - 12:30; 13:30 - 20:00 hodin

 

SO 10:00 - 12:30 hodin

NE 15:00 - 20:00 hodin

TRENÉŘI

167831_10150092619271025_2331251_n.jpg
Iveta Rabenseifnerová
1000749_10200093743417288_527921887_n.jpg
Petra Matyášová
167831_10150092619271025_2331251_n.jpg
Lenka Hodovská
image.jpeg
Kateřina Klímová
LucieJanickovaUpr.jpg
Lucie Janíčková

Kdo je online

Momentálně je online 0 uživatelé a 0 hosté.

© 2006-2009 Fitness Korzo, Všechna práva vyhrazena | Webdesign © 2009 www.circusonline.cz | photo by www.extravaganzagallery.com | Login | Ochrana osobních údajů